Projecten Category: Woningen

Bivelenhof

Bivelenhof

Jouw thuis om van te houden

Matexi, Vestio en Wage realiseren de nieuwe buurt ‘Bivelenhof’ in het mooie Bilzen, midden tussen het groen. In Bivelenhof is het heerlijk wonen, tussen de stad en de buiten achter de woningen waar de Solveldstraat aansluit op de Meremweg. Ieder vindt er zijn zin. Woning of bouwgrond? Halfopen of gesloten bebouwing? Een appartement? Jij kiest! En wat helemaal fantastisch is: het groene karakter blijft overal in het project behouden, met parkjes, open ruimtes en bomen.

Nieuwbouwwoningen op maat

Eigentijdse, comfortabele woningen ontworpen door verschillende gerenommeerde Limburgse architecten. Elk met een unieke stijl, maar allemaal met royaal veel lichtinval en aansluiting op tuin of park. Halfopen of gesloten bebouwing? 3 of 4 slaapkamers? De keuze is volledig aan jou. Alle woningen hebben een praktische indeling die veel variatie toelaat. De architecten interpreteren het doorzonmodel op hun eigen wijze. Kies je favoriete architectuur en vul je woondroom in.

Appartementen met een meerwaarde

Bivelenhof biedt prachtige appartementen in een kleinschalige residentie. De 11 eenheden hebben elk 2 slaapkamers, een mooi terras en zijn afgewerkt met degelijke, stijlvolle materialen. Zo maak je zelf van jouw appartement een plekje om van te houden.

Veilig investeren om te genieten van een mooi rendement? Of vandaag al jouw nieuwe thuis voor de toekomst kopen? De appartementen in Bivelenhof bieden je een interessante investeringsopportuniteit. De ligging en de schaarste aan appartementen in de omgeving geven aan dit project een hoge investeringsscore. We staan je graag bij met advies.

Bouwgronden

Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke bouwgrond in halfopen bebouwing? Of zie je het grootser? Dan zijn er ook prachtige open bebouwingen van maar liefst 10 are met een weids en groen uitzicht. Voor elk wat wils dus in Bivelenhof, tussen de stad en de buiten. Hier bouw je – zonder bouwverplichting – op je eigen tempo en met je eigen architect en aannemer ‘jouw thuis om van te houden’.

.

De wereld aan je voeten

In 10 minuutjes wandel je naar de markt, naar CC De Kimpel, het zwembad, de tennisclub… Kortom, de winkel- en terrasjesstad met haar scholen en faciliteiten ligt echt om de hoek. Of beter gezegd aan de andere kant van het station. Bivelenhof is dus prima bediend met spoor- en busverbindingen voor woon-werk en woon-schoolverkeer.