Bivelenhof - Bilzen

Jouw thuis om van te houden

Vestio, Matexi en Wage NV realiseren de nieuwe woonbuurt ‘Bivelenhof’ in het mooie Bilzen, midden tussen het groen. Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke bouwgrond in half open bebouwing? Of zie je het grootser? Dan zijn er ook prachtige open bebouwingen van maar liefst 10 are met een weids en groen uitzicht. Voor elk wat wils dus in Bivelenhof, tussen de stad en de buiten.

Voor meer informatie in verband met de verkoop: www.bivelenhof.be

De wereld aan je voeten

In 10 minuutjes wandel je naar de markt, naar CC De Kimpel, het zwembad, de tennisclub… Kortom, de winkel- en terrasjesstad met haar scholen en faciliteiten ligt echt om de hoek. Of beter gezegd aan de andere kant van het station. Bivelenhof is dus prima bediend met spoor- en busverbindingen voor woon-werk en woon-schoolverkeer.

Nieuwbouwoningen op maat

Eigentijdse, comfortabele woningen ontworpen door verschillende gerenommeerde Limburgse architecten. Elk met een unieke stijl, maar allemaal met royaal veel lichtinval en aansluiting op tuin of park. Halfopen of gesloten bebouwing? 3 of 4 slaapkamers? De keuze is volledig aan jou. Alle woningen hebben een praktische indeling die veel variatie toelaat. De architecten interpreteren het doorzonmodel op hun eigen wijze. Kies je favoriete architectuur en vul je woondroom in.

 

Bouwgronden

Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke bouwgrond in halfopen bebouwing? Of zie je het grootser? Dan zijn er ook prachtige open bebouwingen van maar liefst 10 are met een weids en groen uitzicht. Voor elk wat wils dus in Bivelenhof, tussen de stad en de buiten. Hier bouw je- zonder bouwverplichting – op eigen tempo en met je eigen architect en aannemer ‘jouw thuis om van te houden’.

Troeven

  • Groene omgeving
  • Landelijk karakter
  • Alle voorzieningen op wandelafstand
  • Goede bereikbaarheid: autostrade en openbaar vervoer in de nabije omgeving